Historische kaart op massief aluminium: state of the art

Oeps, foutje: uw historische kaart wordt bij deze optie niet OP het materiaal gedrukt, maar IN het 2 mm dikke, massieve aluminium. Door dat procedé onstaat een product met een krasvaste en UV-bestendige toplaag. Het oppervlak is volledig glad maar spiegelt niet. Uw historische kaart wordt met grote precisie uitgefreesd en krijgt rondom een klein facetrandje. Eén en ander resulteert in een uniek, 'high-end' product met een zeer luxe uitstraling. Uw historische kaart op massief aluminium kunt u zelfs probleemloos buiten ophangen. Het ophangsysteem hebben we al voor u gemonteerd.

Een historische kaart op massief aluminium kunt u direct online bestellen en afrekenen. De levertijd van dit ‘state of the art’ product is 7 werkdagen.

Overigens: door de hoogwaardige druk- en freestechniek kent dit product ook andere, spectaculaire toepassingsmogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een historiache kaart als tafelblad? Of een historische kaart als achterwand voor uw keuken? Meer informatie over dergelijke ‘custom made’ producten vindt u onder Specials.
Onderstaand een paar voorbeelden van historische kaarten die zijn afgedrukt op, pardon, ín massief aluminium (klik op de foto's om ze te vergroten).