Kaart op massief aluminium: state of the art

Fout: bij deze optie wordt de kaart niet op het materiaal gedrukt, maar in het materiaal (2 mm dik massief aluminium). Zo ontstaat een product met een krasvaste en UV-bestendige toplaag. Het oppervlak is volledig glad maar spiegelt niet. Uw kaart wordt met grote precisie uitgefreesd en krijgt rondom een klein facetrandje. Eén en ander resulteert in een uniek, 'high-end' product met een zeer luxe uitstraling, dat u ook probleemloos buiten kunt ophangen. Het ophangsysteem hebben we al voor u gemonteerd.

Een kaart op massief aluminium kunt u direct online bestellen en afrekenen. De levertijd van dit ‘state of the art’ product is 7 werkdagen.

Overigens: door de hoogwaardige druk- en freestechniek kent dit product ook andere, spectaculaire toepassingsmogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een oude kaart als tafelblad? Of als achterwand voor uw keuken? Meer informatie over dergelijke ‘custom made’ producten vindt u onder Specials.  Onderstaand een paar voorbeelden van kaarten die zij afgedrukt op, pardon, ín massief aluminium (klik op de foto's om ze te vergroten).