Historische kaart op fotobehang: bijzonder realistisch 

Met een afdruk op fotobehang wordt de ´look and feel´ van een historische kaart zeer dicht benaderd. Dit materiaal is superzwaar (270 g/m2) en volledig mat. De lichte oppervlaktestructuur geeft het de uitstraling van het papier waarop men vroeger kaarten tekende of drukte. Het fotobehang heeft een grote kleurkracht waardoor de kleuren van uw historische kaart van de wand afspatten! En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt niet, kreukt niet en de print is krasvast. Het fotobehang is zelfs eenvoudig schoon te maken zonder de afdruk van de historische kaart te beschadigen. Ook aan het milieu is gedacht: het materiaal is PVC-vrij en wordt bedrukt met Ecolabel-gecertificeerde inkten.

Een reproductie van uw historische kaart op fotobehang kunt u direct online bestellen en afrekenen. Binnen 5 werkdagen hebt u uw historische kaart op fotobehang  dan in huis. 

MAATWERK
De naam zegt het al: dit product kan ook worden gebruikt als behang. Vrijwel altijd zal er dan sprake zijn van specifiek maatwerk. Het zou immers wel heel toevallig zijn als de kaart van uw keuze precies past op de wand die u wilt behangen. Misschien wilt u (al dan niet om die reden) alleen een fragment van een kaart als wandbekleding. Of een collage van meerdere kaarten... Neem in dat geval contact op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag! 

Hieronder ziet u een detail van een historische kaart op fotobehang, een voorbeeld van een wand met behang waarop een collage van meerdere historische kaarten is afgedrukt, en een voorbeeld van een wandvullende kaart op fotobehang (klik op de foto's om ze te vergroten).