Kaart op fotobehang: bijzonder realistisch 

Met een afdruk op fotobehang wordt de ´look and feel´ van een oude kaart zeer dicht benaderd. Dit materiaal is superzwaar (270 g/m2) en volledig mat. De lichte oppervlaktestructuur geeft het de uitstraling van het papier waarop men vroeger kaarten tekende of drukte. Het heeft een grote kleurkracht waardoor de kleuren van de wand afspatten! En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt niet, kreukt niet en de print is krasvast. Het is zelfs eenvoudig schoon te maken. Ook aan het milieu is gedacht: het materiaal is PVC-vrij en wordt bedrukt met Ecolabel-gecertificeerde inkten.

Een kaart op fotobehang kunt u direct online bestellen en afrekenen. Binnen 5 werkdagen hebt u de kaart dan in huis. 

De naam zegt het al: dit product kan ook worden gebruikt als behang. Vrijwel altijd zal er dan sprake zijn van specifiek maatwerk. Het zou immers wel heel toevallig zijn als de kaart van uw keuze precies op het wandje past dat u wilt behangen. Misschien wilt u (al dan niet om die reden) alleen een fragment van een kaart als wandbekleding. Of een collage van meerdere kaarten... Neem in dat geval contact op voor de mogelijkheden. 

Hieronder ziet u een detail van een afdruk op fotobehang, en een voorbeeld van een wand met daarop behang met een collage van meerdere kaarten (klik op de foto's om ze te vergroten).