Historische kaart op canvas: nu ook voor outdoortoepassingen!

Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd item in veel huiskamers. Sinds kort mag je daar de tuin, het balkon of de buitenmuur aan toevoegen. Outdoortoepassingen zijn mogelijk dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames.
De populariteit van canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. Het opspannen op sterke houten frames (18 mm dik) gebeurt volledig automatisch. Het zal duidelijk zijn dat canvas zich bij uitstek leent voor de schitterende reproducties van historische kaarten en oude stadsplattegronden. Een historische kaart op canvas is een prachtige blikvanger in uw interieur! En als u wilt, dus ook voor in de tuin of op het terras. 

Een historische kaart op canvas is alleen verkrijgbaar in een aantal standaardformaten. De breedte/hoogteverhouding daarvan is vrijwel nooit precies dezelfde als die van de kaart. Het verschil ‘vangen we op’ door middel van een (digitaal) passepartout in een kleur die past bij die van de kaart.

Een historische kaart op canvas kunt u direct online bestellen en afrekenen. Binnen 4 werkdagen hebt u uw historische kaart dan in huis. 
Klik op onderstaande foto's van een historische kaart op canvas om ze te vergroten.