Herroepingsrecht
Producten die u via deze webwinkel koopt worden volgens de door u ingevoerde specificaties op maat gemaakt. Het zogenaamde herroepingsrecht (het recht om een aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren en retour te sturen) is dan ook niet van toepassing. Na succesvolle betaling is uw aankoop dan ook definitief.

Klachten
Frisius besteedt de grootste zorg aan de door u bestelde producten. Tijdens het gehele proces doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen het product u in de allerbeste staat bereikt. Toch kan het voorkomen dat een bestelling onvolkomenheden of beschadigingen vertoont die zijn ontstaan bij de productie, het verpakken of  tijdens het transport.
Als u een klacht heeft over het door ons geleverde product, meld ons dat dan zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw bestelling. Dat kan per mail (bestellingen@frisius.nl) of telefonisch (06 295 10 594). In overleg met u zullen wij dan proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.  

Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.