Historische kaart als textielposter: een mooie 'vintage' uitstraling

U kent ze (nog) wel, die prachtige oude wandkaarten die op school gebruikt werden. Wilt u een historische kaart van uw omgeving met de uitstraling van zo’n oude schoolwandkaart? Bestel de historische kaart als textielposter!
Het materiaal waarop de historische kaart wordt afgedrukt, bestaat uit een kreukvrij textiel van polyester. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit komen de kleuren van de historische kaart prachtig uit op dit soepele materiaal. De beukenhouten stokken zijn zowel onder als boven door middel van een tunnel bevestigd. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van wit garen. Voor een strakke afwerking van uw historische kaart, en om rafelen te voorkomen, zijn de zijkanten lasergesneden. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd.

De histroische kaart als textielposter is leverbaar in drie verschillende breedtes: 60, 90 of 120 cm. De hoogte wordt bepaald door het formaat van de historische kaart die u wilt laten afdrukken.

Een historische kaart als textielposter kunt u direct online bestellen en afrekenen. U hebt uw historische kaart met de vintage uitstraling van een oude schoolwandkaart dan binnen 5 werkdagen in huis.
Klik op onderstaande voorbeelden om ze te vergroten.