Historische kaarten: ook voor zakelijke doeleinden 

Zoekt u een bijzonder relatiegeschenk of afscheidscadeau? Iets origineels in het kerstpakket voor uw medewerkers? Wilt u als makelaar uw klant feliciteren met de nieuwe of verkochte woning? Met meer dan 2000 historische kaarten en zeer veel verschillende materialen waarop die kunnen worden afgedrukt zijn de mogelijkheden eindeloos: van een leuk, origineel kleinigheidje tot een uniek en chique cadeau. Wij denken graag met u mee!

Ook voor iets moois voor uw eigen bedrijf of organisatie bent u bij Frisius aan het juiste adres. Originele placemats voor uw restaurant? Luxe onderzetters? Eigen etiketten voor wijnflessen? Een satellietbeeld van uw bedrijf, geïntegreerd in een historische kaart? Een speciale wijn-, bier- of menukaart? Iets unieks aan de wand van uw Bed & Breakfast, hotelkamers of recreatiewoningen? Bel of mail voor meer informatie of om te checken of uw eigen idee ook te realiseren is (vast wel)!

Laat de akoestiek van uw kantoor, veregaderruimte of spreekkamer te wensen over? Wij leveren ook akoestische panelen met reproducties van historische kaarten. Functioneel én decoratief! De oude kaart wordt geprint op stof die wordt verlijmd op akoestisch materiaal, dat voor 90% bestaat uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Het geheel zit in een uniek geanodiseerd aluminium frame.